Mobilní zařízení

Máme hotové webové stánky a hurá s nimi do světa… nezapomněli jsme však na něco? Ano. Co mobilní zařízení? Velice často se na to zapomíná. Stránky na stolním počítači vypadají perfektně, ale co když se na ně podívá moje babička na starém počítači. Co když se na ně podívá moje dítě přes  mobilní telefon? Nemluvě o vytížených obchodních zástupcích na cestách, kteří nechtějí tahat těžký notebook, a mají tak akorát tablet.

Je zbytečné upravovat webové stránky i pro tato zařízení? Možná, že bych vám měl odpovědět, že ne, ale ve skutečnosti to je spíš otázka ekonomická. Pokud máte tu možnost, tak určitě upravit. Dokonce i Google to vyžaduje a dá vám za to malý bonus formou lepší dohledatelnosti.

Pokud se bojíte utrácet za překódovaní, či dokonce přeprogramování stránek, tak raději neupravovat. Taktéž nemusíte, pokud vaše webové stránky jsou malý podpůrný prostředek pro váš byznys.

Pro všechny ostatní, je to takřka povinnost. Už jen kvůli lepší dohledatelnosti na Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>