Pokročilé 3D šablony

Pokročilé 3D šablony 2

Moderní Web jako první zahájil vývoj pokročilých 3D šablon pro webové stránky.

Tyto šablony jsou ve stádiu vývoje, ale předvěžné výsledky ukazují, že jsou plnohodnotně použitelné pro běžné používání a to i pro mobilní zařízení.

Již dnes můžete v případě zájmu zadat poptávku na tvorbu takové šablony pro vaší firmu, nebo jinak podpořit a urychlit tak vývoj těchto šablon.

Pro více informací mě prosím kontaktujte (http://moderniweb.com/moderní-web/kontakt.html).

Vývoj můžete podpořit nákupem elektronických knih (http://moderniweb.com/blog/elektronicke-knihy/), nebo zasláním libovolné částky na účet 213802031/0300


8 thoughts on “Pokročilé 3D šablony

  1. Jseš dobrej kóder, ale vážně špatnej designer. Kdyby jsi se s někým spojil, ten výsledek bude vážně dobrej. Takhle, to všechno působí jako ze staré školy.

  2. Opravdu, opravdu velice skvělý kod! Kod máte dokonalý, ale ta grafika je z roku 2002, to je katastrofa. Spojte se s grafikem, který vám udělá PSD a vy ho nakodujete – ty práce budou dokonalé! Moderní web si představuji takto: https://webmoderne.cz/

    Moderniweb com a mít tento design, to je přesný opak, chci jen napsat dobrou kritiku která vás posune dále, která vám pomůže do budoucna.

    1. Děkuji za komentář. Popravdě v posledních letech nestíhám upgradovat, nic méně i tak jde o spíš ukázku kódu a efektů, než grafiky. Tedy možností technologie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>