Video prezentace

Fenoménem dnešních dní jsou jak jinak videa a krátké reklamní spoty. V dnešní době je velice jednoduché takové krátké video natočit.

Prakticky každý z nás má vlastní mobilní telefon s možností natáčení. Tyto telefony se sice nevyrovnají profesionálním kamerám, ale i tak jsou prvním krokem k tomu, vyzkoušet si něco natočit.

Můžete samozřejmě zjistit, že budete potřebovat nějaký stojan, prostor, osvětlení a pod… Věřím, že podobné stojany, světa a konec konců i prostoru není, zas tak obtížný sehnat.

I  autentické nahrávky při prezentaci produktů, či vás samotných při práci může působit lépe jak profesionálně natočené video se spoustou speciálních efektů.

Vlastní videa, mají v dnešní době obrovskou sílu a tou je důvěryhodnost.  Lidé uvidí buď vás, výsledky vaší práce anebo další scény s z vaší profese. No, a pokud opravdu nemáte co skrývat, tak u zákazníka máte další plus.

Důležitý je ovšem cit. Dnes jsou lidé, hlavně mladí lidé čím dál chytřejší a poznají, pokud je video, tak nějak nevhodně natočené. Většinou záleží na drobnostech. Délka scény, gesta, scénář (podstata toho co se natáčí) a další…

Pokud natáčíte sami. Musíte být sebekritičtí, nebo se zaměřit jen na holé předvádění produktů. Což je dobré hlavně pro eshopy. Můžete natáčet, ale i různé prohlídky. Dnes jsou populární i tzv. Virtuální prohlídky ve 3D, kdy si uživatel sám projde třeba restauraci.

Dobré pro lidi, kteří k vám přichází nově, plánují zde nějakou větší akci a potřebují vědět, zda prostory vyhovují. Dobré i pro prodejny.

Jedná se o službu navíc. Další bonus pro uživatele a i vás jako důvěryhodného podnikatele.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>