Hlavní cíle Moderního Webu

Jak někteří z Vás už jistě tuší. Projekt Moderní Web není jen další z řady projektů, které mají svým zakladatelům vydělávat velké peníze.

Určitě se tedy jedná o z poloviny komerční projekt. Projekt, který si snaží vydělat sám na sebe a tedy i na hlavní cíle tohoto projektu.

Hlavním cílem je tedy určitě pokrok. Pokrok v oblasti předávání informací a tedy v samotném vývoji těchto metod. Nejedná se tedy čistě jen o 3D šablony i když sami o sobě dělají, nebo přesněji budou dělat v budoucnu hodně.

První z výraznějších pokroků jsou již sepsány v připravované knize, jejíž vydání plánujeme v prvních dvou měsících příštího roku. O předběžném obsahu knihy jsem již informoval v článku pro vývojáře: http://moderniweb.com/blog/predbezny-obsah-nove-knihy

Touto knihou však nic nekončí. Popravdě to je teprve začátek, nebo doufám v to, že to bude začátek. Pokud máte i nadále zájem o pokrok v této oblasti a teď píši převážně k našim fanouškům a sponzorům. Věřte a mějte s námi trpělivost. Potřebujeme na práci hlavně prostor, podporu a čas.

Toto vše povede k posunu dál, nejen tohoto projektu, ale i nás všech. Tj. opravdu všech. Kdo nevěří, pročtěte si pár článků, podívejte se na naše projekty. Vše je na tomto webu vidět. Stačí se jen podívat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>