Domluvení spolupráce

Přišli jste na tyto stránky a zaujali Vás na tolik, že byste si chtěli nechat upravit, či vytvořit vlastní webovou prezentaci.

Jak ovšem postupovat?

Ve skutečnosti to není nic těžkého. Stránky Moderního Webu jsou upraveny tak, abyste měli vždy možnost sjednání spolupráce co možná nejjednodušeji.

Komunikovat můžete opravdu jakkoli. Prozatím web spravuji sám, ale spolupracuji s několika dalšími lidmi, kteří ovšem vystupují vždy sami za sebe. Tj. fotografy, programátory, techniky, grafiky, reklamními agenturami a dalšími…

Nejjednodušší metodou je nám zaslat Váš email zadáním a potvrzením na těchto stránkách: http://moderniweb.com/tvorba/www_stranek.html. Tato metoda funguje tak, že se přes webové rozhraní odešle váš email a my (já) se s vámi spojím prostřednictvím emailu.

Pokud nemáte zájem přímo o tvorbu, ale jiný druh spolupráce. Určitě na stránkách několikrát najdete i email, telefon či nově i sociální síť: http://moderniweb.com/moderniweb/kontakt.html

Není třeba žádné speciální struktury v emailech. Jsem většinou velice intuitivní a porozumíme většině druhům obsahu. Většinou. S emaily v jazyce jiném než českém, můžeme mít problémy. Proto pokud možno zatím prosíme o komunikaci v jazyce českém. Pokud možné není. Nakonec si také poradíme.

Nerozlišujeme žádné národnostní ani politické přesvědčení. Zakázku přijímáme od kohokoli. Může se však stát, že některé morálně komplikované zakázky můžeme odmítnout. Nebojte se však napsat, pokud si nejste jistí. Jsme velice diskrétní a taktní při komunikaci prakticky s každým. Opravdu zatím s každým.

Většinou nevyžaduji smlouvy. Klient může kdykoli přijít i odejít. Za veškerý obsah, který nám byl poskytnut, bere klient veškerou zodpovědnost.

Důležité je ještě upozornit, že máme rádi upřímnost, otevřenost a poctivost. Snažíme se pracovat v rámci zákonů České Republiky, a proto prosíme, každý kdo nás kontaktuje, bude mít zájmem o spolupráci, respektujte naše zásady.

Děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>