Co přináší Moderní Web?

Ocitli jste se na těchto stránkách a přemýšlíte, co přinášíme nového? Možná přemýšlíte nad tím, v čem jsme odlišní?

Pokusím se na tyto otázky odpovědět.

Nejsou to přímo má slova, ale celý projekt je tak trochu nadčasový. To znamená, že trh, společnost a možná i lidé nebyli v době kdy začal vznikat úplně připraveni. Před dvěma lety, kdy projekt vznikl, byla situace jiná, daleko méně příznivá. Podpora hlavní technologie, jazyka CSS3 a 3D technologií sotva dosahovala 75% a to nemluvě o některých výkonnostních požadavcích.

Projekt Moderní Web je dílo jednoho člověka a věnuje se několika oborům činnost od tvorby webových stránek, přes vývoj nových webdesignérských a kodérských technik po školení a marketing. Což bylo na jednoho člověka hodně, kdyby se to mělo zvládnout v běžném časovém období určeném obecně (průměrně) pro daný projekt. Naštěstí díky možnosti vše rozložit do dvou let se to zvládnout dalo.

Dnes už máme podporu jazyk CSS3 na 96-99% a díky tomu se můžeme v dalších měsících těšit na… Chtěl bych napsat plný potenciál projektu, ale to je ještě daleko. Těšit se však můžeme na tzv. slavnostní start všech hlavních kategorií, na které se tento projekt zaměřil.

tj.: Prodej, tvorbu, výuku a vývoj

  1. Prodej webových šablon: http://moderniweb.com/eshop/
  2. Tvorba www stránek na míru a s tím spojené služby: http://moderniweb.com/tvorba/www_stranek.html
  3. Výuka tvorby www stránek a s tím spojená možnost školení: http://moderniweb.com/výuka/index.html
  4. Vývoj nových technik, postupů a jejich následné předávání veřejnosti prostřednictvím Blogu: http://moderniweb.com/blog/

Co přinášíme nového?

Hravost, animace a nový rozměr.

Hravost díky speciálním efektům. Nejednou jsem zažil, jak si náhodný návštěvních našich webových projektů hrál s efekty, které reagovali na pohyb myší po obrazovce.

Viděl jsem mladou dívku, jak jeden den tvrdí, že efekty nevnímá a druhý den po náhodném sledování monitoru s úžasem ukazuje a říká… „Vesmír“. Jednalo se o animaci pozadí na úvodní stránce tohoto webu. http://moderniweb.com

No a nový rozměr jak jinak než ten třetí a to skutečný třetí rozměr, který přináší jazyk CSS3 a který by měl dokázat v našich některých šablonách reagovat i na 3D monitory či 3D brýle. Jsem si vědom, že 3D monitory a 3D brýle má menšina z vás a proto je většina 3D šablon upravena pro 2D monitory a 3D efekt nevystupuje do popředí, ale jakoby do pozadí monitoru.

3D šablony k vidění zde: http://moderniweb.com/eshop/4-3d-šablony

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>